Print

Ana Birchall: „Administrația Națională a Penitenciarelor reprezintă un pilon important al sistemului judiciar”

Astăzi, 20 iulie 2019, a fost organizată, la Predeal, Conferința Națională a Federației Sindicatelor din Sistemul Penitenciar, eveniment la care au participat reprezentanții sindicatelor afiliate.

În acest context, în mesajul transmis, ministrul justiției, doamna Ana Birchall a subliniat că Federația Sindicatelor din Sistemul Penitenciar „este un partener onest al procesului prin care, împreună cu Ministerul Justiției, Guvernul României și conducerea Administrației Naționale a Penitenciarelor, încercăm și reușim să identificăm soluții la problemele cu care se confruntă angajații și sistemul penitenciar în ansamblul său”.

Ca ministru al justiției am înțeles încă de la preluarea, ca interimar, a portofoliului de la Justiție, că Administrația Națională a Penitenciarelor reprezintă un pilon important al sistemului judiciar și că dialogul social reprezintă cea mai bună cale pentru dezvoltarea instituțională”, se mai arată în mesajul ministrului justiției.

De asemenea, în mesajul transmis, Ana Birchall a evidențiat că situația angajaților Administrației Naționale a Penitenciarelor s-a aflat pe agenda sa încă de la preluarea portofoliului, îndeplinindu-și angajamentele asumate.

În încheiere, vă mulțumesc pentru modul în care am colaborat, vă urez succes în activitatea dumneavoastră sindicală și îmi exprim convingerea că dialogul constructiv și buna credință sunt valorile noastre comune”, a transmis ministrul Ana Birchall.