Print

Anunț privind Lansarea cererii de aplicații pentru poziția de Șef al Secretariatului Inițiativei Regionale Anticorupție (1 august – 8 septembrie 2016)

Inițiativa Regională Anticorupție (RAI) a lansat luni, 01 august 2016, Cererea de aplicații pentru poziția de Șef al Secretariatului RAI.

Persoanele interesate sunt invitate să transmită, în intervalul 1 august – 8 septembrie 2016, în limba engleză, un CV și o Scrisoare de intenție la adresa de e-mail: vacancy@rai-see.org. Prin Scrisoarea de intenție, aplicanții vor trebui să explice în ce măsură experiența și competențele lor răspund cerințelor prevăzute pentru a îndeplini poziția de Șef al Secretariatului RAI.

Potrivit Anunțului de vacantare, aplicanții vor trebui să îndeplinească o serie de cerințe, printre care menționăm:

  1. Licențiere în unul din următoarele domenii: Drept, Justiție penala, Științe politice, Relații internaționale sau domenii conexe. O atestare superioară va constitui un avantaj pentru aplicant.
  2. 7 ani de experiență profesională în drept, aplicarea legii, legislație, anticorupție, justiție sau un domeniu în legătură cu acestea;
  3. Cunoștințe solide și experiență practică în domeniul internațional multilateral și cu organizații naționale sau internaționale implicate în domeniul anticorupție (rol mai degrabă operațional decât reprezentativ);
  4. Experiență anterioară în funcție de conducere. Experiența anterioară în cooperarea cu RAI și cu Secretariatul RAI vor constitui avantaje.
  5. O cunoaștere excelentă a limbii Engleze scris și vorbit și a cel puțin unei alte limbi din regiune. Competent în utilizarea și aplicarea informațiilor tehnologice;
  6. O foarte bună cunoaștere a situației economice, politice și de securitate din Sud-Estul Europei.

Pentru mai multe informații, persoanele interesate pot consulta Anunțul de vacantare accesând link-ul: http://rai-see.org/wp-content/uploads/2016/08/Head-of-RAI-Secretariat_call-for-applications.pdf) și de asemena pot intra pe pagina de Facebook a RAI, la adresa https://www.facebook.com/Regional-Anti-Corruption-Initiative-331574090288870/?fref=ts.