Print

Anunțul privind rezultatele selecției candidaților în vederea efectuării propunerii de numire în funcția vacantă de procuror general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție

Ministerul Justiției a organizat, în perioada 13.03.2019 -10.04.2019, selecția procurorilor în vederea efectuării propunerii de numire pentru funcția de procuror general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, care va deveni vacantă începând cu data de 28 aprilie 2019.

Selecţia s-a desfășurat în condițiile prevăzute de art. 54 alin. (1) și alin. ( 11) din Legea nr. 303/2004 privind statutul judecătorilor și procurorilor, republicată, cu modificările și completările ulterioare, în acest scop fiind întocmite Standardele de organizare și desfășurare a selecţiei candidaților în vederea efectuării propunerilor de numire în funcțiile de conducere prevăzute de art. 54, alin. (1) din Legea nr. 303/2004, republicată, cu modificările și completările ulterioare, și Standardele de evaluare a interviului susținut în cadrul selecției candidaților în vederea efectuării propunerilor de numire în funcțiile de conducere prevăzute de art. 54 alin. (1) din Legea nr. 303/2004, republicată, cu modificările și completările ulterioare.

În cadrul procesului de selecție s-a apreciat că niciunul dintre candidați nu îndeplinește cerințele necesare pentru numirea în funcția de  procuror general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție.

Ca urmare, vă aducem la cunoștință faptul că nu se va face o propunere de numire în funcția de procuror general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție dintre candidații participanți, procedura urmând a fi reluată potrivit calendarului ce va fi comunicat ulterior.

Pentru transparență atașăm programele manageriale prezentate de cei 4 candidaţi:

Proiect managerial - Drilea-Marga Pompiliu Marian

Proiect managerial - Horodniceanu Daniel

Proiect managerial - Augustin Lazăr

Proiect managerial - Scutea Gabriela