- Ministerul Justitiei - http://www.just.ro -

Anunț referitor la selecția procurorilor în vederea efectuării propunerii de numire în funcția vacantă de procuror șef adjunct al Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism

Ministerul Justiției organizează, la sediul său din București, str. Apolodor, nr.17, sect. 5, cod 050741, în perioada 26.06.2017 - 31.07.2017, selecția procurorilor în vederea efectuării propunerii de numire în funcția vacantă de procuror șef adjunct al Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism

  1. Anunț referitor la selecția procurorilor în vederea efectuării propunerii de numire în funcția vacantă de procuror șef adjunct al Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism [1] (.pdf)
  2. Standarde de organizare și desfășurare a selecției procurorilor în vederea efectuării propunerilor de numire în funcțiile de conducere prevăzute la art.54 alin. (1) din Legea nr. 303/2004 privind statutul judecătorilor și procurorilor, republicată, cu modificările și completările ulterioare [2](.pdf)
  3. Standarde de evaluare a interviului susținut în cadrul selecției procurorilor în vederea efectuării propunerilor de numire în funcțiile de conducere prevăzute la art.54 alin. (1) din Legea nr. 303/2004 privind statutul judecătorilor și procurorilor, republicată, cu modificările și completările ulterioare [3](.pdf)
  4. Anunț privind procurorii înscriși la selecția în vederea efectuării propunerii de numire în funcția de procuror șef adjunct al DIICOT, care îndeplinesc condițiile de participare, precum și organizarea interviului [4] (.doc)
  5. Anunț privind rezultatele interviului din cadrul selecției în vederea efectuării propunerii de numire în funcția de procuror șef adjunct al DIICOT [5] (.doc)