Print

Întrevederea ministrului justiției, prof.univ.dr.Tudorel TOADER, cu doamna Siham KEMMOU, însărcinat cu afaceri din cadrul Ambasadei Regatului Maroc în România

În data de 28 martie 2018  a avut loc, la sediul Ministerului Justiției,  întrevederea ministrului justiției, prof.univ.dr.Tudorel TOADER, cu doamna Siham KEMMOU,  însărcinat cu afaceri din cadrul Ambasadei Regatului Maroc în România. De asemenea, la întâlnire au luat parte doamna conf.univ.dr. Marieta SAFTA, secretar de stat și doamna Kathy RABAEA, reprezentant al Cabinetului Ambasadorului Regatului Maroc în România.

Pe agenda discuțiilor s-au aflat probleme de interes reciproc privind organizarea și funcționarea sistemului judiciar, în contextul reformelor parcurse de ambele state în acest domeniu, precum și consolidarea cooperării bilaterale între sistemele penitenciare și cele de probațiune.

Întrevederea de astăzi a constituit un bun prilej pentru consolidarea relațiilor dintre cele două state și manifestarea dorinței reciproce de a continua buna colaborare.