Print

Comunicat de presă privind întâlnirea ministrului justiției cu președintele Consiliului Superior al Magistraturii, vicepreședintele Înaltei Curți de Casație și Justiție, procurorul general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție și cu procurorul șef al Direcției Naționale Anticorupție

În data de 7 septembrie 2017, începând cu ora 12, la sediul Ministerului Justiției, a avut loc întrevederea ministrului justiției, domnul prof.univ.dr. Tudorel TOADER, cu doamna Mariana GHENA, președintele Consiliului Superior al Magistraturii, doamna Gabriela Elena BOGASIU, vicepreședintele Înaltei Curți de Casație şi Justiție, domnul Augustin LAZĂR, procurorul general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație şi Justiție și doamna Laura Codruța KOVESI, procurorul șef al Direcției Naționale Anticorupție.
Cu ocazia acestei reuniuni, au fost discutate probleme actuale în activitatea de înfăptuire a justiției, perspective legislative, precum și aspecte vizând dialogul instituțional.
Întrevederea din data de 07.09.2017 a constituit un bun prilej pentru manifestarea dorinței reciproce de bună colaborare și consolidare instituțională.