Print

Comunicat de presă referitor la capturarea deținutului care a părăsit astăzi punctul de lucru aflat la Pepiniera Ocolului Silvic Dumbrăvița

Astăzi, 25.04.2019, deținutul Constantin Ionuț Răzvan a fost capturat în jurul orei  18:40, în zona localităților Biliești – Rădulești, județul Vrancea, de către două echipaje din cadrul Inspectoratului de Poliție Vrancea.

Menţionăm că deţinutul a părăsit  punctul de lucru aflat la Pepiniera Ocolului Silvic Dumbrăvița, astăzi, 25.04.2019, în jurul orei 13:15. În momentul capturării, deţinutul nu a opus rezistenţă.

Totodată, reiterăm faptul că, în legătură cu fapta săvârşită  va fi sesizat Parchetul de pe lângă Tribunalul Vrancea. De asemenea, pentru persoana condamnată se va declanşa procedura disciplinară și, în funcţie de rezultatele acesteia, se  vor dispune măsurile legale. Având în vedere faptul că părăsirea punctului de lucru este asimilată evadării, menționăm că aceasta se pedepsește conform prevederilor art. 285 din Codul Penal, cu închisoare de la șase luni la trei ani.

Mulțumim tuturor!