Print

Întrevederea secretarului de stat, conf.univ.dr. Marieta SAFTA, cu secretarul general al Comunității Democrațiilor (CD), domnul Thomas GARRETT

În data de 16 mai 2018 a avut loc, la sediul Ministerului Justiției, întrevederea secretarului de stat, conf.univ.dr. Marieta SAFTA, cu domnul Thomas GARRETT, secretarul general al Comunității Democrațiilor, în contextul în care România va asigura președinția rotativă a acesteia, în perioada septembrie 2019 - septembrie 2021.

În cadrul discuțiilor, domnul Thomas GARRETT a prezentat principalele obiective ale organizației,  pentru perioada 2018-2023, expunând Planul strategic al acesteia. De asemenea, discuțiile au purta asupra cadrului de cooperare, în vederea realizării obiectivelor stabilite, posibilității de dezvoltare a unor proiecte, precum și asupra temelor de interes în sfera justiției.

Secretarul de stat, conf.univ.dr. Marieta SAFTA, a exprimat deschiderea pentru colaborare în vederea realizării obiectivelor propuse, manifestând interesul și suportul în vederea asigurării unei președinții de succes a României la conducerea CD.

Întâlnirea a reprezentat o oportunitate deosebită pentru reiterarea dorinței reciproce de cooperare.