Print

Anunț referitor la selecția procurorilor în vederea efectuării propunerii de numire în funcția vacantă de procuror șef adjunct al Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism

Ministerul Justiției organizează, la sediul său din București, str. Apolodor, nr.17, sect. 5, cod 050741, în perioada 26.06.2017 - 31.07.2017, selecția procurorilor în vederea efectuării propunerii de numire în funcția vacantă de procuror șef adjunct al Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism

  1. Anunț referitor la selecția procurorilor în vederea efectuării propunerii de numire în funcția vacantă de procuror șef adjunct al Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (.pdf)
  2. Standarde de organizare și desfășurare a selecției procurorilor în vederea efectuării propunerilor de numire în funcțiile de conducere prevăzute la art.54 alin. (1) din Legea nr. 303/2004 privind statutul judecătorilor și procurorilor, republicată, cu modificările și completările ulterioare(.pdf)
  3. Standarde de evaluare a interviului susținut în cadrul selecției procurorilor în vederea efectuării propunerilor de numire în funcțiile de conducere prevăzute la art.54 alin. (1) din Legea nr. 303/2004 privind statutul judecătorilor și procurorilor, republicată, cu modificările și completările ulterioare(.pdf)
  4. Anunț privind procurorii înscriși la selecția în vederea efectuării propunerii de numire în funcția de procuror șef adjunct al DIICOT, care îndeplinesc condițiile de participare, precum și organizarea interviului (.doc)
  5. Anunț privind rezultatele interviului din cadrul selecției în vederea efectuării propunerii de numire în funcția de procuror șef adjunct al DIICOT (.doc)