Print

Comunicat de presă comun al Ministerului Justitiei și Ambasadei Franței privind întrevederea dintre domnul prof. univ. dr. Tudorel TOADER, ministrul justiției, cu E.S. doamna Michèle RAMIS, ambasadorul Franței în România

În cursul zilei de astăzi, 18 septembrie 2017, domnul prof.univ.dr. Tudorel TOADER, ministrul justiției, și doamna conf. univ. dr. Marieta SAFTA, secretar de stat, au avut o întrevedere la sediul ministerului cu E.S. doamna Michèle RAMIS, ambasadorul Franței în România, împreună cu domnul Pierre RANNOU, consilier în cadrul ambasadei.
Cu această ocazie, a fost evidențiată cooperarea româno-franceză în domeniul justiției, inclusiv în ceea ce privește unele proiecte și schimburi de bune practici in ariile de interes comun.
Discuția s-a referit de asemenea, la proiectul de lege privind organizarea judiciară. Cu privire la acest aspect, ambasadorul Franței a subliniat că este important ca următorul raport MCV să reflecte o evaluare pozitivă.
Întrevederea de astăzi a constituit un bun prilej pentru consolidarea relațiilor de cooperare și manifestarea dorinței reciproce de a continua buna colaborare dintre cele două state.