Print

Întâlnirea ministrul justiției, prof.univ.dr. Tudorel TOADER, cu reprezentanții Asociației Oamenilor de Afaceri Turci – TIAD

În data de 20 aprilie 2018 ministrul justiției, prof.univ.dr. Tudorel TOADER, și secretarul de stat, conf. univ. dr. Marieta SAFTA, au avut o întrevedere cu următorii reprezentanți ai Asociației Oamenilor de Afaceri Turci - TIAD: Güven GÜNGÖR, Președinte al Consiliului de Conducere, Ahmet Hamdi DEMIREL, Vicepreședinte al Consiliului de Conducere, Mustafa OKSAR, consilier al Consiliului de Conducere, Ozkan TEZEL, consilier al Consiliului de Conducere, Tolga ER, consilier al Consiliului de Conducere, Cemil AKKAYA, director și Panfil DÎRJAN, Consilier.
Întâlnirea a avut ca scop dezvoltarea și consolidarea relațiilor bilaterale de colaborare instituțională, precum și exprimarea disponibilității de continuare și aprofundare a cooperării, în domeniul justiției.
În acest context, ministrul justiției a menționat faptul că buna funcționare a justiției este o garanție în plus pentru investitori, iar, în acest sens, se poate remarca intensificarea, în ultimii ani, a întâlnirilor cu oficiali din Republica Turcia, acestea creând premisele dezvoltării relației bilaterale, atât în domeniul justiției, cât și în planul relațiilor generale dintre cele două țări.

2004_3