Print

Întâlnirea ministrului justiției, prof.univ.dr. Tudorel TOADER, cu studenții Facultății de Drept din cadrul Universității București

În data de  7 mai 2018 a avut loc, la sediul Ministerului Justiției, întrevederea ministrului justiției, prof.univ.dr. Tudorel TOADER, și a secretarului de stat, conf.univ.dr. Marieta SAFTA, cu un grup de 20 de studenți ai Facultății de Drept din cadrul Universității București.

Întâlnirea a avut loc în cadrul unei noi ediții a proiectului “Insights”, implementat de Asociația Studenților în Drept, Universitatea București, desfășurându-se sub forma unui workshop. În acest context, ministrul justiției și secretarul de stat au prezentat participanților la întâlnirea de lucru modul de funcționare și organizare a Ministerului Justiției, răspunzând apoi întrebărilor studenților.

De asemenea, s-au purtat discuții asupra posibilității efectuării de stagii de practică în cadrul Ministerului Justiției, fiind prezentat cadrul instituțional de realizare al acestora.

Această întâlnire face parte din măsurile întreprinse de Ministerul Justiției pentru susținerea generațiilor de viitori absolvenți ai Facultăților de Drept în vederea pregătirii pentru profesiile juridice.