Print

Participarea domnului prof. univ. dr. Tudorel TOADER, ministrul justiției, la ceremonia de depunere a jurământului de către notarii publici, sediul Ministerului Justiției

În data de 12 decembrie 2017, la sediul Ministerului Justiției, s-a desfășurat, în prezența domnilor prof.univ.dr. Tudorel TOADER, ministrul justiției, Nicolae-Liviu POPA, secretar de stat şi Dumitru-Viorel MĂNESCU, președintele Uniunii Naționale a Notarilor Publici, ceremonia de depunere a jurământului de către notarii publici care au promovat examenul de notar public pentru notarii stagiari admiși la examenul de definitivat și concursul pentru ocuparea posturilor vacante de către persoanele care au exercitat cel puțin 6 ani funcții de specialitate juridică, organizate de Institutul Notarial Român în zilele de 4, 5, 6 şi 7 septembrie 2017.

 

Menționăm faptul că, în urma examenului și a concursului au dobândit calitatea de notar public un număr de 73 persoane, acestea depunând jurământul în conformitate cu dispozițiile art. 38 din Legea notarilor publici și a activității notariale nr. 36/1995.