Print

Întrevederea dintre ministrul justiției, prof. univ. dr. Tudorel TOADER, și E.S. domnul Davor VIDIŠ, Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Croația în România

În data de 20 februarie 2018  a avut loc, la sediul Ministerului Justiției,  întrevederea ministrului justiției, prof.univ.dr.Tudorel TOADER, și a secretarului de stat, conf. univ. dr. Marieta SAFTA, cu  E.S. domnul Davor VIDIŠ, Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Croația în România, însoțit de doamna Dinka FRANULIĆ, Consilier.

În cadrul întâlnirii au fost abordate aspecte referitoare la colaborarea în domeniul justiției, cu accent pe dezvoltarea cadrului juridic bilateral, vizita în România a ministrului justiției al Republicii Croația, în a doua parte a lunii aprilie 2018, precum și la pregătirea Președinției României la Consiliul UE.

Întrevederea de astăzi a constituit un bun prilej pentru consolidarea relațiilor bilaterale și manifestarea dorinței reciproce de a continua buna colaborare dintre cele două state.