Print

Întrevederea ministrului justiției, prof. univ. dr. Tudorel TOADER, cu E.S. domnul Daulet BATRASHEV, Ambasadorul Republicii Kazahstan în România

În data de 13 iunie 2018, a avut loc, la sediul Ministerului Justiției, întrevederea ministrului justiției, prof.univ.dr. Tudorel TOADER, cu E.S. domnul Daulet BATRASHEV, Ambasadorul Republicii Kazahstan în România.

În cadrul întâlnirii au fost abordate aspecte privitoare la stadiul cooperării bilaterale în domeniul justiției, precum și la dezvoltarea relațiilor de colaborare.

În acest context, în cadrul discuțiilor, ministrul justiției a apreciat în mod deosebit dezvoltarea semnificativă, din ultima perioadă, a cadrului juridic bilateral și buna colaborare care a existat între experții celor două țări în vederea încheierii unor acorduri, în materie penală.

De asemenea, ambele părți au exprimat disponibilitatea și deschiderea în vederea dezvoltării cooperării bilaterale și identificării celor mai bune modalități de soluționare a problemelor de interes comun.

Întrevederea a reprezentat o oportunitate deosebită de consolidare a relațiilor de colaborare existente între cele două state.