Print

Întrevederea ministrului justiției, prof.univ.dr. Tudorel TOADER cu Excelența Sa domnul Abdulla Nasser A. Alhemaidi, Ambasador Extraordinar şi Plenipotenţiar al Statului Qatar la București

În data de 03 septembrie 2018 a avut loc, la sediul Ministerului Justiției întrevederea domnului prof.univ.dr.Tudorel TOADER, ministrul justiției și a doamnei conf.univ.dr. Marieta SAFTA, secretar de stat cu ES Abdulla Nasser A. Alhemaidi, Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al Statului Qatar în România.

În cadrul întâlnirii au fost abordate aspecte referitoare la stadiul cooperării româno -qatareze, în domeniul justiției și consolidarea relațiilor bilaterale.

În acest context, ministrul justiției a subliniat importanța Acordului privind cooperarea, în domeniul juridic, dintre Ministerul Justiției al României și Ministerul Justiției al Statului Qatar, semnat la București, la 21 octombrie 2015 și a apreciat, în mod deosebit, disponibilitatea ambelor părți pentru continuarea demersurilor în vederea punerii în aplicare a acestuia.

Întrevederea a  reprezentat o oportunitate pentru reafirmarea bunei cooperări și a dorinței de continuare a dialogului bilateral, în domeniul justiției.