Print

Întrevederea ministrului justiției, prof.univ.dr. Tudorel TOADER, cu studenții și tinerii absolvenți participanți la Programul Oficial de Internship al Guvernului României, ediţia 2018

În data de 27 august 2018 a avut loc, la sediul Ministerului Justiției, întrevederea ministrului justiției, prof.univ.dr. Tudorel TOADER, și a secretarului de stat, conf.univ.dr. Marieta SAFTA, coordonator instituțional, responsabil cu organizarea și desfășurarea Programului Internship 2018 în Ministerul Justiției, cu douăzeci de studenți și tineri absolvenți participanți la Programul Oficial de Internship al Guvernului României, ediţia 2018. De asemenea, la întâlnire a luat parte doamna Nicoleta Adelina POLOJAN, consilier în cadrul Secretariatul General al Guvernului.

Întrevederea a avut ca scop familiarizarea internilor selectați cu activitatea desfășurată la nivelul Ministerului Justiției, context în care, ministrul justiției și secretarul de stat au răspuns întrebărilor acestora privind diferite teme de interes, precum: preluarea, de către România, a Președinției Consiliului Uniunii Europene, în primul semestru al anului 2019, reintegrarea socială a persoanelor private de libertate, modificări legislative.

Întâlnirea  a reprezentat o oportunitate deosebită de cunoaștere a activității și a metodelor de lucru implementate la nivelul Ministerului Justiției.