Print

Întrevederea ministrului justiției, Tudorel TOADER, cu E.S. doamna Lise Nicoline KLEVEN GREVSTAD, Ambasadorul Regatului Norvegiei în Romania

În contextul deținerii de către România a Președinției Consiliului Uniunii Europene, Administrația Națională a Penitenciarelor organizează, la Sinaia, în perioada 1 - 4 aprilie, Conferința Internațională a directorilor de servicii penitenciare europene cu tema „Provocări actuale în sistemele penitenciare din Europa – Prevenirea fenomenului radicalizării și reducerea supraaglomerării în penitenciare”.
În marja acestui eveniment, în data de 2 aprilie 2019, ministrul justiției, Tudorel TOADER, a avut o întrevedere cu E.S doamna Lise Nicoline KLEVEN GREVSTAD, Ambasadorul Regatului Norvegiei în România.
Cu această ocazie au fost abordate aspecte privitoare la stadiul cooperării bilaterale în domeniul justiției precum și la colaborarea din cadrul Mecanismului Financiar Norvegian 2014-2021 - Programul JUSTIȚIE.
Ambele părți au exprimat disponibilitatea și deschiderea în vederea continuării bunei colaborări dintre România și Regatul Norvegiei în domeniul justiției.
Întrevederea a reprezentat o oportunitate deosebită de consolidare a relațiilor de colaborare existente între cele două state.