Print

Ministrul Ana Birchall, întâlnire de lucru cu reprezentanții personalului auxiliar de specialitate din instanțe și parchete

În data de 21 iunie 2019, ministrul Ana Birchall a avut o întâlnire de lucru, la sediul Ministerului Justiției, cu reprezentanții sindicatelor personalului auxiliar de specialitate și IT din cadrul instanțelor și parchetelor.

Discuțiile au vizat aspecte referitoare la propunerile de amendamente formulate pentru proiectul de lege privind statutul personalului auxiliar de specialitate şi conex din cadrul instanţelor şi parchetelor de pe lângă acestea, precum şi alte probleme curente.

Ministrul Ana BIRCHALL le mulţumeşte reprezentanţilor personalului auxiliar de specialitate pentru disponibilitatea constantă arătată în identificarea soluțiilor la problemele existente, pentru ca Ministerul Justiției să întreprindă toatre demersurile necesare, conform competențelor legale, pentru îmbunătățirea legislației în vigoare privind statutul personalului auxiliar.

O nouă rundă de discuţii va avea loc cu prilejul întâlnirii din data de 28 iunie 2019, la sediul Ministerului Justiţiei.