Print

Ministrul Justiției, Cătălin Predoiu: „Măsurile de protecție sanitară se vor aplica cu strictețe în continuare în Ministerul Justiției. Suntem încă în stare de alertă, pericolul nu a dispărut. Respectarea regulilor sanitare este și o probă de civism.”

Ministrul Justiției, Cătălin Predoiu, a condus vineri, 05 iunie 2020, ședinţa reunită a reprezentanţilor Comitetului Ministerial pentru situaţii de urgenţă (CMSU) şi a reprezentanţilor Centrului Operativ pentru Situaţii de Urgenţă (COSU), constituite la nivelul Ministerului Justiției.
În contextul persistent creat de pandemia de COVID-19, au fost trecute în revistă măsurile de protecție sanitară care au fost luate la nivelul Ministerului Justiției și care vor fi menținute în perioada următoare, pe toată durata stării de alertă.
Membrii CMSU au ratificat măsurile luate și aprobat menținerea lor. Ministrul Justiției le-a cerut membrilor CMSU să rămână concentrați și să evalueze permanent aplicarea măsurilor luate, și să vină cu propuneri și idei noi de îmbunătățire, unde este cazul.
Următoarea ședință a CMSU va avea loc peste două săptămâni.