Print

Selecție formatori pentru formarea continuă a funcționarilor publici cu statut special din cadrul Administrației Naționale a Penitenciarelor

Ministerul Justiției împreună cu Administrația Națională a Penitenciarelor (ANP) declanșează astăzi, 5 ianuarie 2018, procedura publică de selecție a formatorilor în vederea desfășurării procesului de formare continuă a funcționarilor publici cu statut special din cadrul ANP.

Primul modul de formare continuă va începe în cursul lunii februarie 2018 și va cuprinde directorii de penitenciare în exercițiu, desfășurându-se la Școala Națională de Pregătire a Agenților de Penitenciare Tîrgu Ocna (str. Tisești, nr. 137, jud. Bacău, cod poștal 605600), pe o perioadă de 10 de zile lucrătoare (80 de ore / 8 ore / zi).

Tematica modulului de pregătire, precum și orele de curs aferente, se regăsesc accesând programul de pregătire profesională.

În acest context, invităm specialiștii care au disponibilitatea participării la programul de formare continuă, ca până la data de 22 ianuarie 2018, să înainteze Ministerului Justiției: Strada Apolodor 17, București 030167 sau la adresa de e-mail: cabinet.ministru@just.ro, în format fizic sau electronic, următoarele documente:

  • declarația de participare;
  • programa analitică (tematica și bibliografia) aferentă disciplinei/disciplinelor pentru care se dorește participarea;
  • Curriculum Vitae – format Europass.

Selecția formatorilor se va realiza în perioada 23-31 ianuarie 2018.

Pentru informații suplimentare vă rugăm să vă adresați în scris Ministerului Justiției, la adresa de e-mail: cabinet.ministru@just.ro.