Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
Search in posts
Search in pages

MINISTERUL JUSTIȚIEI


Anunț dezbatere publică la proiectul de Lege pentru modificarea și completarea Ordonanței Guvernului nr. 26/2000 cu privire la asociații și fundații

În data de 16.06.2023, între orele 10:00 – 12:00, Ministerul Justiției organizează, în temeiul art. 7 alin. (9) din Legea nr. 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică, o dezbatere cu privire la proiectul de Lege pentru modificarea și completarea Ordonanței Guvernului nr. 26/2000 cu privire la asociații și fundații.

Proiectul supus dezbaterii poate fi consultat la următoarea adresă:

https://www.just.ro/proiectul-de-lege-pentru-modificarea-si-completarea-ordonantei-guvernului-nr-26-2000-cu-privire-la-asociatii-si-fundatii/

Dezbaterea va avea loc la sediul Ministerului Justiției, Sala de Consiliu, etajul I.

 Accesul în sală este permis doar persoanelor care și-au exprimat intenția de a participa, prin transmiterea unui mesaj în acest sens, la adresa dean@just.ro, până la data de 15.06.2023, ora 14:30.

Observațiile și propunerile cu privire la proiectul care face obiectul dezbaterii pot fi transmise pe adresa: dean@just.ro. Participanții care doresc să-și prezinte verbal propunerea în cadrul dezbaterii publice sunt rugați să se înscrie la adresa de e-mail anterior menționată și vor avea la dispoziție 3 minute. Timpul alocat poate fi prelungit în funcție de numărul participanților înscriși. Luarea cuvântului se va realiza în ordinea înscrierii pentru participarea la dezbaterea publică.

Minuta si anexe


Publicat in: 12/06/2023