Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
Search in posts
Search in pages

MINISTERUL JUSTIȚIEI


„Bun venit, baftă!”

[:ro]Începând de astăzi, la Ministerul Justiției a început stagiul de practică al studenților de la Facultatea de Drept din cadrul Universității din București. L-am adaptat pandemiei și studenții au posibilitatea să opteze fie pentru prezența fizică la sediul ministerului, fie pentru practică online.

La finalul acestui stagiu, din luna aprilie îi așteptăm alături de noi și pe studenții de la Asociația Europeană a Studenților la Drept (ELSA), iar ulterior pe studenții la Drept de la SNSPA.

Pe viitor, ne dorim alături de noi și mai mulți studenți, din întreaga țară! Credem că practica la Ministerul Justiției, alături de cei mai buni specialiști ai dreptului, este o experiență unică ce poate fi utilă pentru cariera oricărui practician al dreptului.

Suntem deschiși solicitărilor pentru stagii de practică la Ministerul Justiției din partea instituțiilor de învățământ superior și asociațiilor studențești.

Vom face tot posibilul ca experința la Ministerul Justiției a studenților să fie utilă pentru dezvoltarea lor ca profesioniști.[:]


Publicat in: 22/03/2021