Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
Search in posts
Search in pages

MINISTERUL JUSTIȚIEI


COMUNICAT PRIVIND SEMNAREA UNUI CONTRACT DE FINANȚARE ÎN CADRUL PLANULUI NAȚIONAL DE REDRESARE ȘI REZILIENȚĂ (PNRR)

„PNRR: Fonduri pentru România modernă și reformată!”

În contextul implementării Planului Național de Redresare și Reziliență (PNRR), la data de 12 iulie 2023, în cadrul apelului necompetitiv de proiecte deschis la data de 20 iunie 2022, Ministerul Justiției a semnat un contract de finanțare pentru proiectul „Sprijinirea procesului de digitalizare a DNA în vederea consolidării și dezvoltării infrastructurii de comunicații de date”.

Precizăm că proiectul va avea o durată de 24 de luni și va fi implementat de către Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA), în calitate de solicitant/beneficiar.

Valoarea totală a proiectului este de 12.863.186 lei, din care 10.809.400 lei reprezintă valoarea eligibilă (fonduri europene nerambursabile din PNRR), iar 2.053.786 lei reprezintă valoarea neeligibilă (taxa pe valoarea adăugată/ TVA).

În ceea ce privește obiectivul proiectului, acesta urmăreşte actualizarea, la nivel naţional, a infrastructurii hardware si software, pentru serviciile de comunicații de date ale Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

Proiectul contribuie la atingerea jalonului 165 din PNRR „Digitalizarea autorităților publice centrale din sectorul judiciar” (cu termen de realizare iunie 2026), aferent Investiției 4 „Digitalizarea sistemului judiciar” (componenta 7 „Transformare digitală”).


Publicat in: 12/07/2023