Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
Search in posts
Search in pages

MINISTERUL JUSTIȚIEI


UPDATE 26 februarie 2021: În temeiul dispozițiilor art. 7 din Legea nr. 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică, republicată, Ministerul Justiției supune dezbaterii publice următoarele proiecte de lege:

În temeiul dispozițiilor art. 7 din Legea nr. 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică, republicată, Ministerul Justiției supune dezbaterii publice următoarele proiecte de lege:
- proiectul de Lege privind statutul magistraţilor din România,
- proiectul de Lege privind organizarea judiciară,
- proiectul de Lege privind Consiliul Superior al Magistraturii.
Propunerile, sugestiile şi opiniile cu valoare de recomandare privind proiectul de act normativ supus dezbaterii pot fi transmise în scris pe adresa Ministerului Justiției, str. Apolodor, nr. 17, sector 5, București, pe fax, la nr. 037 204 1195 sau la adresa de e-mail dean@just.ro. până la data de 31 martie 2021.

Proiect de Lege privind statutul magistraţilor din România | Expunere de motive privind statutul magistraților    

Proiect de Lege privind organizarea judiciară | Expunere de motive - organizare judiciară

Proiect de Lege privind CSM | Expunere de motive privind Lege CSM

Tabel privind Legile JustițieiTabel privind rapoartele MCV, GRECO, Comisia de la VenețiaTabel privind vechimile necesare pentru promovarea sau numirea in funcții

UPDATE– 26 februarie 2021:

Ca urmare a finalizării, la data de 21 februarie 2021, a etapei de consultare scrisă, observațiile și propunerile primite până la această dată din partea instanțelor judecătorești și a parchetelor de pe lângă acestea pot fi consultate aici și aici.


Publicat in: 30/09/2020