Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
Search in posts
Search in pages

MINISTERUL JUSTIȚIEI


Informare cu privire la procedura de selecție a candidaților pentru funcția de procuror european delegat în România

Persoanele interesate să ocupe o funcție de procuror european delegat în România își pot depune candidaturile până la data de 27 iunie 2021, inclusiv. Colegiul EPPO și-a dat acordul încă din data de 10 februarie pentru 6 procurori europeni delegați, propuși de Ministerul Justiției, din totalul de 15.

Dosarele depuse vor fi analizate de Comisia de selecție, iar rezultatele verificării vor fi publicate pe site-ul Ministerului Justiției.

Interviul va avea loc în perioada 07-09 iulie 2021, perioadă ce poate suferi modificări în funcție de numărul candidaților și de modalitatea de desfășurare a interviului.

Evaluarea candidaților se face pe baza aspectelor relevante rezultate din susținerea interviului, din analiza documentelor depuse de către candidat cu privire la experiența practică relevantă, precum și a altor aspecte verificabile rezultate din activitatea sa profesională.

La finalizarea interviurilor, Comisia de selecție va selecta candidații pentru ocuparea celor 9 posturi de procurori europeni delegați.

Detalii privind procedura de selecție aici:

Anunț privind declanșarea procedurii de selecție a candidaților pentru funcția de procuror european delegat în România – Ministerul Justitiei


Publicat in: 27/05/2021