Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

MINISTERUL JUSTIȚIEI


Informare cu privire la procedura de selecție a candidaților pentru funcția de procuror european delegat în România

Persoanele interesate să ocupe o funcție de procuror european delegat în România își pot depune candidaturile până la data de 27 iunie 2021, inclusiv. Colegiul EPPO și-a dat acordul încă din data de 10 februarie pentru 6 procurori europeni delegați, propuși de Ministerul Justiției, din totalul de 15.

Dosarele depuse vor fi analizate de Comisia de selecție, iar rezultatele verificării vor fi publicate pe site-ul Ministerului Justiției.

Interviul va avea loc în perioada 07-09 iulie 2021, perioadă ce poate suferi modificări în funcție de numărul candidaților și de modalitatea de desfășurare a interviului.

Evaluarea candidaților se face pe baza aspectelor relevante rezultate din susținerea interviului, din analiza documentelor depuse de către candidat cu privire la experiența practică relevantă, precum și a altor aspecte verificabile rezultate din activitatea sa profesională.

La finalizarea interviurilor, Comisia de selecție va selecta candidații pentru ocuparea celor 9 posturi de procurori europeni delegați.

Detalii privind procedura de selecție aici:

Anunț privind declanșarea procedurii de selecție a candidaților pentru funcția de procuror european delegat în România – Ministerul Justitiei


Publicat in: 27/05/2021

X