Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

MINISTERUL JUSTIȚIEI


Informare cu privire la procedura de selecție a candidaților pentru funcția de procuror european delegat în România

[:ro]

Persoanele interesate să ocupe o funcție de procuror european delegat în România își mai pot depune candidaturile până la data de 7 ianuarie 2021, inclusiv.

Dosarele depuse vor fi analizate de Comisia de selecție, iar rezultatele verificării vor fi publicate pe site-ul Ministerului Justiției, Consiliului Superior al Magistraturii şi al Ministerului Public.

Interviul va avea loc în perioada 25-28 ianuarie 2021, perioadă ce poate suferi modificări în funcție de numărul candidaților și de modalitatea de desfășurare a interviului.

Evaluarea candidaților se face pe baza aspectelor relevante rezultate din susținerea interviului, din analiza documentelor depuse de către candidat cu privire la experiența practică relevantă, precum și a altor aspecte verificabile rezultate din activitatea sa profesională.

La finalizarea interviurilor, Comisia de selecție va selecta candidații pentru ocuparea celor 15 posturi de procurori europeni delegați, precum și 5 propuneri de rezervă. Data începerii activității în calitate de procuror european delegat în România va fi stabilită urmare procedurilor specifice în cadrul EPPO.

Detalii privind procedura de selecție aici: http://www.just.ro/anunt-privind-declansarea-procedurii-de-selectie-a-candidatilor-pentru-functia-de-procuror-european-delegat-in-romania/

[:]


Publicat in: 05/01/2021

X