Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
Search in posts
Search in pages

MINISTERUL JUSTIȚIEI


Întâlnire de lucru între Ministrul Justiției, Cătălin Predoiu, și generalul James L. Jones, fost consilier pe probleme de securitate națională al președintelui Obama

Ministrul Justiției, Cătălin Predoiu, a avut astăzi, 14 ianuarie 2022, o întâlnire de lucru cu generalul James L. Jones, președintele Jones Group International și fost consilier pe probleme de securitate națională al președintelui Barack Obama.

Discuțiile au vizat tema traficului de persoane și transferul de tehnologie americană către România.

Ministrul Cătălin Predoiu a subliniat prioritatea temei combaterii traficului de persoane pentru Ministerul Justiției, evocând măsurile instituționale în acest sens promovate de minister în cadrul competențelor sale legale.

Totodată, ministrul Justiției a menționat faptul că, în perspectiva evaluării României de către Departamentul de Stat al SUA, prin Raportul privind traficul de persoane pentru anul 2022 (Trafficking in persons Report-TIP), au fost luate măsuri concrete în vederea combaterii acestui fenomen.

În același timp, ministrul român a punctat nevoia unui cadru legal adecvat și modern pentru folosirea noilor tehnologii de către operatorii români, publici sau privați.


Publicat in: 14/01/2022