Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
Search in posts
Search in pages

MINISTERUL JUSTIȚIEI


Participarea Secretarului de stat George Cătălin Șerban la ședința de prezentare a raportului privind activitatea Curții de Apel Alba Iulia pe anul 2023, Alba Iulia, 7 martie 2024

În ziua de 7 martie 2024 secretarul de stat George Cătălin Șerban a participat din partea Ministerului Justiției la ședința de prezentare a raportului privind activitatea Curții de Apel Alba Iulia pe anul 2023 și la conferința de presă ce a urmat.

În acest context, dl Șerban a menționat faptul că Ministerul Justiției susține investițiile în infrastructura instanțelor iar, pentru anul 2024, Curtea de Apel Alba Iulia va beneficia de un buget de investiții de peste 28 mil. lei. De asemenea, a fost menționat faptul că în domeniul digitalizării, prioritar pentru minister, evoluția proiectelor este încurajatoare iar în anul 2023 au fost predate Curții de Apel și instanțelor arondate echipamente IT în valoare de peste 10,5 mil. lei fără TVA, la care se adaugă 580.000 euro pentru pregătire profesională în același domeniu.

În intervenția sa, reprezentantul Ministerului Justiției a trecut în revistă și realizările și proiectele ministerului în privința profesiilor juridice: executori judecătorești, experți și interpreți.

În cadrul conferinței de presă care a urmat, secretarul de stat Șerban a declarat următoarele: ”Am transmis felicitări personalului Curții de Apel Alba Iulia pentru activitatea desfășurată și am reafirmat deschiderea totală a Ministerului Justiției la dialog și colaborare cu instanțele de judecată și cu Consiliul Superior al Magistraturii pentru a pune la dispoziția cetățenilor servicii publice de calitate.”


Publicat in: 08/03/2024