Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
Search in posts
Search in pages

MINISTERUL JUSTIȚIEI


Participarea Secretarului de stat George Cătălin Șerban la ședința de prezentare a raportului privind activitatea Curții de Apel Ploiești pe anul 2023, Ploiești, 12 martie 2024

În ziua de 12 martie 2024 secretarul de stat George Cătălin Șerban a participat din partea Ministerului Justiției la ședința de prezentare a raportului privind activitatea Curții de Apel Ploiești pe anul 2023.

Referindu-se la acest eveniment, dl Șerban a declarat următoarele: ”Întâlnirea de astăzi a fost o reușită, un bun prilej de a  intra în contact direct cu subiecte de actualitate ale magistraturii. Fiecare eveniment de acest fel este foarte important pentru că dialogul permanent și constructiv cu magistrații și reprezentanții Consiliului Superior al Magistraturii este o condiție esențială pentru buna funcționare a sistemului judiciar.

Am transmis felicitări conducerii Curții de Apel Ploiești pentru activitatea din anul 2023 dar și preocuparea constantă a Ministerului Justiției pentru dezvoltarea digitală și a infrastructurii instanțelor de judecată precum și pentru dezvoltarea profesiilor juridice în vederea creșterii calității actului de justiție.”


Publicat in: 12/03/2024