Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
Search in posts
Search in pages

MINISTERUL JUSTIȚIEI


Update – Proiect de Lege privind desființarea Secției pentru investigarea infracțiunilor din justiție

Update 11.02.2022 - Proiectul de Lege privind desființarea Secției pentru investigarea infracțiunilor din justiție, rezultat în urma amendamentelor CSM, avizat favorabil de Plenul CSM.

Proiect desfiintare SIIJ rezultat in urma amendamentelor CSM

Update 10.02.2022

Minuta dezbaterii publice referitoare la proiectul de lege privind desființarea SIIJ organizată de Ministerul Justiției în data de 28 ianuarie 2022

Minuta dezbaterii publice referitoare la proiectul de lege privind desființarea SIIJ organizată de Ministerul Justiției în data de 31 ianuarie 2022

Update 08.02.2022

Înregistrarea integrală a dezbaterii publice a proiectului de Lege privind desființarea Secției pentru investigarea infracțiunilor din justiție din data de 28 ianuarie 2022

La întâlnire au participat, alături de ministrul Justiției, Cătălin Predoiu, reprezentanți ai Funky Citizens, Declic, DNA, AMASP, VeDem Just-Asociaţia Voci pentru Democraţie şi Justiţie, Asociației Expert Forum, Institutului Român pentru Drepturile Omului și Bogdan Mureșan, specialist politic în cadrul Ambasadei SUA de la București.

Înregistrarea integrală a dezbaterii publice a proiectului de Lege privind desființarea Secției pentru investigarea infracțiunilor din justiție din data de 31 ianuarie 2022

La întâlnire au participat, alături de ministrul Justiției, Cătălin Predoiu, reprezentanți ai Asociaţiei Procurorilor din România (APR), G4 Media, Funky Citizens, Asociației Magistraților din România (AMR), Uniunii Naționale a Judecătorilor din România (UNJR), Asociației Declic, Asociatiei Expert Forum.

Update 07.02.2022 - În urma dezbaterilor publice din data de 28.01.2022 și 31.01.2022, Ministerul Justiției a transmis spre avizare Consiliului Superior al Magistraturii proiectul de Lege privind desființarea Secției pentru investigarea infracțiunilor din justiție.

Proiect Lege desfiintare SIIJ | Expunere de motive - desfiintare SIIJ

Update 28.01.2022 - Proiect de Lege privind desființarea Secției pentru investigarea infracțiunilor din justiție.

Referitor la anuntul publicat la data de 26.01.2022, Ministerul Justiţiei informează că dezbaterea publică va continua, într-o nouă sesiune, în format online, la data de 31.01.2022, începând cu ora 16.00.

Persoanele interesate să participe la această a doua întâlnire online sunt rugate să confirme participarea până la data de 31 ianuarie 2022, ora 12.00, la adresa de e-mail: dean@just.ro.

Link-ul de acces la întâlnirea online va fi comunicat la adresa de e-mail care va fi transmisă odată cu solicitarea de participare.

Update 26.01.2022 - Proiect de Lege privind desființarea Secției pentru investigarea infracțiunilor din justiție

Anunț privind organizarea întâlnirii pentru dezbaterea publică

În temeiul dispozițiilor art. 7 din Legea nr. 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică, republicată, Ministerul Justiției supune dezbaterii publice proiectul de Lege privind desființarea Secției pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție.

Proiect de LegeExpunere de motive

Propunerile, sugestiile şi opiniile cu valoare de recomandare privind proiectul de act normativ supus dezbaterii pot fi transmise pana la 31 ianuarie 2022, pe cale electronică la adresa de e-mail : dean@just.ro


Publicat in: 21/01/2022