Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
Search in posts
Search in pages

MINISTERUL JUSTIȚIEI


Stelian Ion l-a primit, la Ministerul Justiției, pe E.S. domnul Adrian Zuckerman, Ambasadorul Statelor Unite ale Americii la București

[:ro]Ministrul Justiției, domnul Stelian Ion, l-a primit, în data de 13 ianuarie 2021, pe Ambasadorul Statelor Unite ale Americii, E.S. domnul Adrian Zuckerman, în vizita de rămas-bun. Din delegația Ambasadei SUA, au mai făcut parte domnul David Muniz, Adjunctul Misiunii Diplomatice, și domnul Scott Kerin, Procuror Federal și Atașat pe Probleme de Justiție.

A fost o întâlnire foarte productivă, în cadrul căreia au fost evocate aspecte referitoare la cooperarea bilaterală și la demersurile comune efectuate, în special în cursul anului 2020. Astfel, au fost trecute în revistă atât domeniile prioritare specifice, precum combaterea traficului de persoane, a corupției, a criminalității organizate, a infracțiunilor la regimul proprietății intelectuale, respectiv combaterea infracțiunilor financiare, cât și cele cu caracter general, precum digitalizarea justiției și statul de drept.

Părțile au reiterat importanța continuării de manieră intensă a dialogului bilateral în ariile comune de interes, subliniind totodată că relația privilegiată a României cu Statele Unite se va reflecta constant și în cooperarea la nivel judiciar.

Ministrul Stelian Ion a mulțumit Ambasadorului și întregii delegații a Ambasadei SUA pentru întâlnire și pentru disponibilitatea de cooperare.[:]


Publicat in: 18/01/2021